Már nagyon közel lehet a rajt.

Noha az Intel még mindig nem jelentette be hivatalosan, de gyakorlatilag már minden szükséges információ kiszivárgott a 10. generációs processzoraikról. Ezúttal a teljes árlista került fel az internetre, amit egy holland oldal tett közzé. Persze ezúttal sem hivatalos a forrás, így érdemes fenntartásokkal kezelnünk az adatokat, viszont nemrég kiszivárgott már jó pár árcédula, a mostani árak pedig szinte forintra egyeztek a korábbi listával.

Fontos megjegyezni hogy a közzétett listán áfás és áfa nélküli árcédula is szerepek. A kékkel szedett árak 21%-os áfa mellett értendőek, így nálunk némileg drágábban lesznek kaphatóak a termékek a kiírt áraknál, de a különbség nem olyan vészes.

Az i5-10400F például már szinte biztos, hogy best buy lesz, hiszen a 6 mag mellé 6 szálat is kapott, így gyakorlatilag egy i7-8700-nak felel meg, viszont csupán 69 ezer forintot kell majd leszurkolnunk érte.

Lehetne ez olcsóbb is, de sajnos 337 forintot kell jelen esetben egy euróért fizetnünk, ami már majdnem rekordnak számít.

A legdrágább Core i9-10900K pedig áfa nélkül 496 eurót kóstál, azaz mire hazánkba ér 212 ezer forintot fog kérni érte az Intel. Ez még úgy is hihetetlen drága, hogy 10 magot és 20 szálat rejt magában a kicsike.

A teljes árlistát itt találjátok:

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×