Szórakozás mindenek felett!

Mióta léteznek a videojátékok, azóta próbálják az emberek megdönteni egymás rekordját. Erre korábban egy dedikált high score menüpont volt a legtöbb játéktermi játékban, ám mára ezek szinte teljesen eltűntek. A speedrun rekordok viszont továbbra is élnek és virágoznak.  Ezúttal viszont egy közel sem mindennapi speedrun rekordot állított fel egy srác, ugyanis nem a játék végigjátszása volt a cél, hanem az NPC-kkel való hempergés volt a verseny tárgya.

 

Igazi fuckboy speedrun ez, köszönhetően annak, hogy a Fallout: New Vegasban 12 karaktert dönthetünk meg, ami nem épp szokványos egy PC játék esetében.

Tomatoanus pedig új rekordot állított fel, ugyanis 31 perc 13 másodperc alatt az összes karaktert sikeresen az ujja köré csavarta.

Ehhez persze jó pár bugot ki kellett használnia, ami végül is a játék része, szóval érthető, hogy minden rendelkezésre álló lehetőséget bevetett a cél elérése érdekében.

Így a videót elnézve egyébként eszembe jutott, hogy mennyire is jó játék volt a New Vegas annak idején, noha a Fallout 3 a kedvencem a szériából. Szóval a nagy Call of Duty Warzone hype mellett a hétvégén valószínűleg ismét előkerül a Steam raktár aljáról a játék.

Borítókép: DevianArt

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×