Tegnap a Call of Duty: Warzone megjelenésének alkalmából új Twitch drop akció indult. Nézz CoD-ot és zsebeld be zsákmányt!

Nem is olyan rég, még a Call of Duty: Modern Warfare 2. évadának indulásakor lehetett a Twitchen CoD tartalmat nézve in-game jutalomhoz jutni. A dolog menete most ugyanaz: összekapcsolt fiókkal kiemelt Warzone tartalmat kell nézni ahhoz, hogy megszerezzük a jutalmakat a játékban.

Ne feledjük, hogy a dropokat csak összekapcsolt fiókkal és támogatott streamer nézésével lehet megszerezni. Nézzük mi vár ránk, ha ügyesen nézünk:

  • 1 óra CoD stream nézése: Airborne Commander” shiny emblem
  • 2 óra CoD stream nézése: Dupla XP
  • 3 óra CoD stream nézése: Cataclysmic” MP7 weapon blueprint

Az összes így megszerzett loot használható a Call of Duty: Warzone-ban és a Modern Warfare-ben is.

Kép forrása: Activision

Ahhoz, hogy ezeket megszerezd, össze kell kapcsolni a Twitch és Call of Duty fiókokat.

Első lépés: Legyen Call of Duty fiókod!

A Call of Duty fiók beszerzése egy viszonylag egyszerű regisztrációs folyamat. A fiók lehetővé teszi a cross-play lehetőséget a Modern Warfare-ben, és megkapod a legfrissebb személyre szabott statisztikákat is. Fiókot szerezni a CoD oldalán lehet.

Második lépés: Linkelés és relinkelés

Miután beléptél a Call of Duty fiókba, keresd meg a link account opciót. Itt kell hozzáadni a Twitch oldaladat. Fontos viszont, hogy akkor is meg kell ezt tenned, ha korábban már összekötötted a Twitch fiókodat egy másik jutalomszerzéskor. Most újra kell linkelni!

Harmadik lépés: Irány a Twitch!

Ezután irány a Twitch és keresd meg azokat a streameket, ahol a Modern Warfare be van jelölve, mint játszott játék. Ahol a képernyőn látszik a „drops are enabled” felirat, ott működik a rendszer. Ha ezt látod, nézd a streamet és gyűjtsd a jutalmakat!

Mindenkinek jó szórakozást és farmolást kívánunk!

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×