Egy különös Apex Legends glitch lehetővé tette, hogy játékosok eljussanak egy elérhetetlennek tűnő játékterületre, ahol egy szigeten egy hatalmas űrhajó látható.

A Firing Range gyakorlópálya az Apex Legends-ben még mindig a Kings Canyon-hoz köthető területen helyezkedik el, bár ugye ennél jóval kisebb területről van szó. Ez arra szolgál, hogy a játékosok itt gyakoroljanak, kipróbálják a fegyvereket stb. A lőtérről persze jól látszik egy távoli sziget, rajta egy nagy repülővel vagy űrhajóval, ami nem igazán volt elérhető, eddig.

Néhány játékos azonban addig küzdött, míg egy okos megoldással sikerült eljutniuk az ismeretlen szigetre. Ezt úgy sikerült elérni, hogy Caustic eldobott egy gázkannát, míg Pathfinder szépen átugratott rajta.

Sooo… We made it to the Airship Island in Firing Range! from r/apexlegends

Az egésznek tulajdonképpen nincs hatása a játékra, csupán közelebbről is meg lehet tekinteni a szigetet, illetve a rajta található repülőt, amin még át is lehet haladni. Nyilvánvaló, hogy a Respawn csak látványnak szánta és úgy tervezték, hogy ne lehessen elérni. Persze ez nem akadály a játékosoknak.

Na ki próbálja utánuk csinálni?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×