Ettől függetlenül simán elképzelhető, hogy nem kerül be a játékba a funkció.

Manapság egy igazi battle royale játéknak rendelkeznie kell emote rendszerrel, hisz nem kill egy kill, ha nem tudunk táncolni a tetem mellett. Egy megbízható adatbányász, iLootGames most az Apex Legends-ben talált fel nem használt kódsorokat, melyek az emote-ok létezésére utalnak, sőt.

Az adatbányász három különböző emote-ot is kiposztolt a közösségi oldalára, melyeket a játékban talált. A felfedezett mozdulatok alapján arra következtethetünk, hogy hasonlóan a finisher move-hoz, ezek is specifikusak lesznek karakterek szerint.

„Úgy gondolom, a season 2-ben olyan kódsorokat találtam, melyek az emote tesztelésre engednek következtetni.”

Bloodhound és Pathfinder emote:

Revenant emote:

 

Pathfinder robot tánca egyértelmű kapcsolatot mutat a hős karakterisztikájával. A befejező képességei között is találni olyat, ahol emberi viselkedést próbál másolni, akkor éppen pacsizni próbál a földön lévő ellenféllel.

Bloodhound emote-ja sem cserélhető fel másik hősével, hiszen Arthur-t is érinti az emote, itt is karakterhez kötött mozdulatról beszélhetünk.

Fontos kiemelnünk, attól függetlenül, hogy ezek a fájlok az Apex Legends élő verziójából származnak, nem jelenti, hogy be is fognak kerülni a játékba. Arról is lehet szó, hogy egyszerűen csaliként léteznek, hogy becsapják a hasonló adathalászokat, nem ez lenne az első eset.

Ti örülnétek, ha bekerülne az emote rendszer az Apex Legends-be? Sokszor láttuk már, hogy a Fortnite lemásolt valamit az EA játékából, most először talán történhet egy szerepcsere. Nemsokára minden kiderül.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×