Nem csak a Call of Duty játékosok várták nagyon az ingyenesen érkező Warzone módot. Rengetegen más valaki szemszögéből figyelték első este a játékot.

Tegnap este, a Warzone megjelenése után a Modern Warfare a 452 ezer egyidejű nézőt is elérte. A Twitch legnagyobb nevei is ráálltak, ezzel játszott LIRIK, Dr. Disrespect vagy TimTheTatman is.

452 ezer egyidejű néző. Hatalmasat szólt a Warzone az első este. Forrás: Dot Esports

Ehhez hasonló robbanást utoljára a WoW Classic megjelenés tudott generálni, igaz akkor 1 millió fölé ugrott a megtekintés szám. Azt nem tudjuk, hogy hosszútávon is tartható-e az érdeklődés, az viszont biztos, hogy a Call of Duty fejlesztőcsapatának ez egy emlékezetes este lesz.

A népszerű TimTheTatman az első mérkőzésén képes is volt nyerni:

 

A Warzone sok újdonsággal próbálja felrázni a battle royale állóvizét. Többek között ilyen a Gulag, ahol minden játékos egyszer megfordul halála után. Itt egy börtönben kell megharcolnunk egy másik „halott” játékossal. A párbaj győztese alap felszereléssel ugyan, de visszatérhet a harcba. A Gulag-ra meccsenként egyszer van lehetőségünk menni, ha másodjára meghalunk már csak a csapattársaink segítségével térhetünk vissza.

A számok egyébként csalókák lehetnek, a 450 ezer ember ugyanis mind a Twitch-en gyűlt össze. Ehhez még hozzáadódhatna a Youtube Gaming és a Mixer megtekintése is. Akkor már közelebb járnánk az igazsághoz.

 

Másik újdonság az élettöltő lootok elhagyása. A Warzone-ban ehelyett elég fedezékbe vonulnunk néhány másodperce, az életünk gyorsan feltölt, mi pedig újra akcióba vethetjük magunkat, éppen mint a sima multiban.

A Warzone tegnap óta elérhető mindhárom fő platformra. PlayStation 4-en és Xbox One-on előfizetés nélkül tudtok játszani, míg PC-n is csak a Battle.net kliensre van szükségetek. Találkozunk a csatamezőn!

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×