A pillanat, amikor nem tudod, hogy nevess vagy inkább sírj.

Nagyjából 10 éve volt a tetőpontján az „AMD csak fűtésre jó” mémáradat, ami azóta csökkent, de még mindig nem kopott ki teljesen. Ennek ellenére a mai Ryzenek már nem melegednek úgy, sőt már az Intelt is lekörözték hőfokok tekintetében. Egy „Szamuráj csatorna” nevű YouTuber most felhánytorgatta a félig feledésbe merült mémet és bemutatta, hogy egy AMD-n akár még curry-t is készíthetünk.

Mielőtt többen megsértődnének, a videó nyilvánvalóan poénból készült, kár is túl komolyan venni.

Ezt már az elejéből láthatjuk, amikor is Szamuráj felszeleteli a zöldségeket és a húst egy hátlaptakaró lemez segítségével. Ezt követően pedig egy régi Phenom II-n elkezdi sütögetni a vacsorát.

 

Nem mondanánk, hogy ez a gasztronómia csúcsa, de az eredmény magáért beszél. Végül csak sikerült elkészíteni azt a curry-t, ráadásul az eredmény egész jól festet a videó végén. Ehhez pedig nem is kellett a processzort a csúcson járatni, ugyanis 72 fokon főzték meg az ételt, ami még csak magasnak sem mondható. Az biztos, hogy egy Intel i9-9900K-val hamarabb sikerült volna a művelet, de akkor ugrott volna a mém.

Korábban egyébként egy húsdarabot is sikerült megsütnie a streamernek, ott viszont nem használt serpenyőt, így minden szaft az alaplapon landolt:

 

Jó étvágyat!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×