Folytatja a toposok megsegítését a Riot Games. Most a Teleport kap egy kis átalakítást a League of Legends-ben, hátha ettől egy fokkal jobb lesz fent játszani.

A Riot megígérte: idén rendet tesznek a League of Legends felső ösvényében. A felmérések alapján az elmúlt időszak leggyengébb és legirrelevánsabb pozíciójává vált a top, ez pedig se a játékosoknak, sem pedig általánosan a játéknak nem tesz jót. A bejelentés óta több felső ösvényes karakter is változott, ráadásul nemrég a Bami’s Cinder tárgyat haszonsító itemek is erősítést kaptak.

A mozgalom azonban nem áll le, most egy Teleport átalakítással tervezik könnyebbé tenni a toposok életét.

Azt senki se kérdezze tőlünk, hogy a PBE-n megtalálható változtatások miért segítenének exkluzívan a felső ösvényeseknek. Az új adatok hasznosak lesznek, ez nem kétséges, viszont azt nem érezzük, hogy ez lenne a legjobb megoldás.

  • 360 másodpercről (6 perc) megváltoztatták a Summoner Spell töltési idejét. Az új teleport CD-je 480 másodpercnél (8 perc) fog kezdődni egyes szinten, viszont 18-asként már csak 240 másodpercbe (4 perc) fog telni, míg újra használhatjuk.
  • Kapott egy új effektet is, használat után a karakterünk 30-40% bónusz mozgási sebességet fog kapni (szinttől függ) 3 másodperc erejéig.

Tény, a toposok jobb esetben szintben előrébb járnak, mint a többi ösvényes, ezért az ő esetükben mindig egy kicsit kevesebb lesz a Spell töltési ideje, de ezen felül nem nagyon látjuk a toposoknak szánt átalakítást. Lehetséges, hogy a jövőben kap majd valamilyen fajta bónusz hatást a Teleport, de erről jelenleg még nem tudni.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×