A klasszikus valós idejű stratégiai játékok kedvelői mosolyra húzhatják a szájukat, mivel elindult a visszaszámlálás a Command & Conquer Remastered Collection megjelenéséig.

Tavaly áprilisban érdekezett meg az első két a Command & Conquer felújított változatából, korábban pedig a 2018-as E3-on jelentették be, hogy az 1995-ben megjelent alkotás hamarosan teljes 4K-s szépségében tündökölhet. A mára már klasszikusnak számító RTS megjelenésére már nem kell sokat várni, hiszen a hivatalos honlapon már elindult a visszaszámlálás.

 

A grafika mellett persze az irányítás és az interface is modern változatban tárul elénk, nem beszélve arról, hogy a multiplayer mód a játék alapvető részét képezi. Az online tér a fejlesztés egyik legfontosabb eleme volt – mondta korábban a játék egyik producere.

A Command & Conquer Remastered Collection a Steamen és az Originen lesz elérhető június 5-étől, de természetesen a csomagot, sőt a gyűjtői kiadásokat már most elő lehet rendelni. A gyűjteményben benne lesz Command & Conquer, a Red Alert 1, és minden egyes DLC kiegészítő.

Te beleveted majd a Command & Conquer felújított változatába?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×