Megbolondították a League of Legends karaktereit a Riot Games fejlesztői. Unalmukban felturbóztak pár hőst, amik így igencsak félelmetesek lennének.

Néhány héttel korábban elindult egy meme-folyam a League of Legends fejlesztőitől. Elkezdtek szórakozni a játék karaktereivel, átalakítva azok animációs effektjeit vagy képességeit.

Ez a mozgalom a League közösségnek volt köszönhető, ugyanis a játékosok folyamatosan kritizálják a fejlesztők döntéseit. Az mondjuk igaz, hogy az utóbbi időkben voltak megkérdőjelezhető húzásai a Riotnak, többek között ilyen Aphelios teljes képességtára, amit megjelenése óta gyengítenek, de kiemelhető még Akali két éves kálváriája is. A támogatók elterjedését a felső ösvényen pedig nincs is értelme részletezni.

A fejlesztők tehát szabadidejükben elkezdtek szórakozni a League of Legends karaktereivel, kifigurázták például Nautilus Q képességének hitboxát, de felbukkant Master Yi gusztustalan jungle clearje is.

Vandiril összegyűjtötte az összes fejlesztői videót, a bal felső sarokban láthatjuk, hogy az adott „agymenés” melyik munkatárshoz tartozik:

 

Személyes kedvencem Malzahar Zeg Rush-szerű átalakítása, amivel valljuk be, félelmetes lenne találkozni egy éles mérkőzésen. Szerencsére a videóban látottak csak szórakoztatás céljából készültek. Bár ki tudja, hogy két-három év múlva milyen karakterekkel fog minket bombázni a Riot Games….

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×