A szervezők az egészségügyi kockázat miatt lemondták az egyik legnagyobb hazai rajongói rendezvényt, a Tavaszi MondoCont.

A MondoCon a japán rajzfilmek és képregények szerelmeseinek, a cosplay és a videojáték-rajongóknak, valamint a sci-fi, fantasy műfajok kedvelőinek nyújt egész napos változatos programokat 2008 óta, töretlen népszerűséggel. Most a koronavírus okozta aggodalom miatt lefújták a rendezvényt a szervezők.

Szomorú hírt kell közölnünk: a koronavírus járvány miatt az idén tavaszi MondoCon elmarad.

 

„Január óta figyelemmel követjük a híreket, sokáig reménykedtünk abban, hogy a helyzet nem olyan súlyos, vagy elkerüli Európát, de sajnos nem így történt. Ugyan jelenleg Magyarországon még nincs járványhelyzet, de a rendezvények lefújását javasolta az operatív törzs” – olvasható a hivatalos közleményben.

Kép forrása: MondoCon

Természetesen, aki már megvette a jegyét a tavaszi conra, annak nem kell aggódnia: a jegy belépést biztosít majd a nyári MondoConra, amennyiben pedig, ha valaki nem kíván ezzel a lehetőséggel élni, visszatérítik a jegy árát.

A következő Nyári MondoCon július 11-12-én lesz. Reméljük, hogy addigra a koronavírus sötét fellegeit már magunk mögött hagyjuk, és együtt élvezhetjük a nyári napsütést.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×