Azok, akik nagyon szeretnek kényelmesen játszani, Japánban kiadtak egy gamer párnát.

Turn A Cushion néven jelentette meg a japán Thanko nevű cég első óriáspárnáját, melyet kifejezetten mobil gamereknek szánnak. Szokatlan koncepciónak tűnik, de valójában a mobilosok számára igen praktikus lehet. Persze inkább otthon.

Kép forrása: Thanko

Az órási párna A alakú, így teljesen körül veszi a derekunkat. Úgy tervezték, hogy a gamerek mindkét keze támasztékot kapjon, ezzel segítve, hogy folyamatosan kezünkben tartsuk a mobilt. A párnán kis zsebek is helyet kaptak, amik tulajdonképpen mobil, illetve nasitartók.

Kép forrása: Thanko

A Turn A Cushion apró állítható lábakkal is rendelkezik, mellyel kissé beállítható a magasság, illetve a párna szöge.

Kép forrása: Thanko

A terméknek több előnye is lehet. Először Japánban komoly probléma a játékfüggőség, különösen a mobil és hordozható konzolok esetében. Ennek következtében a fiataloknál nagyobb az egészségügyi kockázat, hiszen a hátuk, válluk, nyakuk, karjaik folyamatos terhelésnek vannak kitéve. A rossz testtartásnak komoly hatásai lehetnek, így kifejezetten ajánlják a párnát a gamereknek.

Kép forrása: Thanko

Arról nem is beszélve, hogy a koronavírus Japánban is komoly probléma, így egyre többen kényszerülnek otthonukban tölteni a napokat. Mi mással lehetne elütni az időt, mint játékkal?

A párna ára majd 6 ezer jen, ami kb. 17 ezer forintnak felel meg. Megvásárolható a Thanko hivatalos oldalán.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×