A Modern Warfare battle royale módja végre megérkezett, méghozzá ingyenesen mindenkinek. Mutatjuk hogyan tudjátok majd játszani a Modern Warfare nélkül.

Nem igazán sikerült titkolni a Warzone létezését, már jó ideje tudjuk, hogy érkezik a Modern Warfare-ba is battle royale, éppen csak a pontos részletek nem voltak világosak.

A Black Ops 4 Blackout módja a maga lehetőségeihez mérten egészen népszerűre sikeredett, így nem is lehetett kérdés, hogy a Modern Warfare-hez is el kell készíteni a battle royale módot. A játékosok pozitív visszajelzései csak további megerősítést adtak a fejlesztőknek.

Hogyan játszhatjuk ingyen a Warzone-t?

Akiknek megvan a Battle.net kliensben a Modern Warfare, semmit nem kell tenniük, a holnap élesedő frissítés tartalmazni fogja a Warzone módot, melyet majd a főmenüből érhetnek el.

Akiknek nincs meg a Modern Warfare, ugyanúgy ingyen játszhatnak majd, nekik azonban egy plusz kliens letöltésére lesz szükség. A battle royale mód egy különálló játékként lesz elérhető Warzone néven. Ha korábban már megvásároltad a Modern Warfare-t, akkor ma 4 órától elérhető a játék, és nagyjából 18-20 gigás letöltésre kell számítani, ellenkező esetben este 8-tól indíthatod a letöltést.

A letöltés mérete 80 giga fölötti lesz, ezt mindenképpen ellenőrizzétek le, nehogy ne férjen el a gépen a játék.

A Warzone támogatja a cross-platformot, ennek köszönhetően már az első perctől együtt tudnak játszani a Xbox, PS és PC játékosok. A megjelenéskor solo, duo és trio módra lesz lehetőség, ez a jövőben az igények szerint változhat. Arról még nincs információ, hogy érkezik, vagy tervben van-e a 4 fős squad bevezetése.

A játék PC-n, Xbox-on és PlayStation-ön is ingyenes elérhető lesz március 10-én délutántól. Mindenkinek sok sikert kívánunk!

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×