Nehéz megemészteni, de már most, hónapokkal a VALORANT megjelenése előtt elkezdett épülni a kompetitív éra. A T1-nak már igazolt játékosa is van.

VALORANT lázban ég a gamer világ. A Riot Games sajátfejlesztésű FPS játéka könnyen lehet, hogy a jövőben az egyik legmeghatározóbb kompetitív lövöldözős játékává fogja kinőni magát. Persze a média is rátesz bőven egy lapáttal, hogy fokozza a lázat, ám nem annyira, mint a profi esport klubok.

 

A T1 már most bejelentette első éles igazolását, megszerezték első játékosukat a profi VALORANT csapatukba. Brax korábban CS:GO profiként is megfordult az esport világában, a T1 színeiben viszont elsősorban a Riot Games játékára fog koncentrálni. Mindezek mellett tartalomgyártó is lesz, vagyis nagy eséllyel CS:GO és egyéb FPS témájú videókat is fog készíteni.

Jó kérdés, hogy korábbi bundabotránya az IBUYPOWER színeiben, mennyire nyomja majd rá bélyegét itteni karrierjére…

Jó látni, hogy szépen lassan épül a VALORANT kompetitív porondja, az viszont kicsit röhejes, hogy mindez már a játék megjelenése előtt elkezdődött. Mintha garantált lenne a játékosok kiemelkedő teljesítménye egy új játékkörnyezetben csak azért, mert valaha már játszott magasabb szinten FPS-sel…

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×