Újabb hiba került a Fortnite végeláthatatlan buglistájára. Újonnan a motorcsónakok takarítják el az óvatlan csapatokat a meccsekből.

A Fortnite játékosok már sajnos hozzászoktak a folytonos játékhibákhoz, az Epic Games pedig már-már reflexszerűen küzd, hogy javítsa őket. Ezek között a bugok között vannak ártalmatlan glitch-ek, de komoly, játékmenetroncsoló hibák is. Kellemetlen, mert sok esetben úgy érezzük, mintha pálcikákat kellene húznunk a „kliens kezéből”, s ha mi húzzuk a rövidebbet, borul minden.

Amikor már azt hittük, láttunk mindent a Season 2 hibái közül – hála az új Unreal Chaos Engine-nek – ,  Nozza123 gyorsan megcáfolta mindezt. Feltöltött Redditre egy rövid videót, amiben bemutatja, hogy a motorcsónakok sem működnek már rendeltetésszerűen.

Well at least we now know never to build in front of boats! from FortNiteBR

 

A videóban egy négyes csapatot láthatunk, akik igyekeznek bejutni a biztonsági zónába, ugyanis közeledik a Vihar. A folyó viszont elkanyarodik, „hőseink” pedig szeretnének továbbhaladni egyenesen. Erre lehetőséget ad a boost opció a csónakokban, hát még akkor, ha sikerül megdobni a járművet egy rámpán.

A baj csak az, hogy mikor a rámpával érintkezett a hajó, azon nyomban megsemmisítette a csapatot a játék.

Ahogy a videó címe is sugallja: „Most már tudjuk, hogy soha sem szabad építeni a motorcsónakok elé.” Persze ez nem jelenti azt, hogy ennek így kell működnie. Egyértelmű játékhibáról beszélünk, amit az Epic Games-nek javítania kell. Remélhetőleg minél hamarabb.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×