Még javában tart a jelenleg futó Apex Legends event, adathalászok máris a következő esemény híréről beszélnek. Bloodhound lehet a főszereplő.

A játék kódjában talált információk szerint új Town Takeover event indulhat áprilisban, ami ezúttal Bloodhound köré épül. A Town Takeover azt jelenti, hogy a map egy olyan részét, ahol általában kevesen fordulnak meg, átalakítják egy adott karakter személyiségének, történetének alapján, legalábbis egy időre, általában egy hétre.

Az Apex Legends-ben eddig három ilyen esemény volt a tavaly februári megjelenés óta. Az egyik főszereplője Octane volt, de Wraith is kapott már egy hatalmas portált még King’s Canyon felett. Legutóbb Mirage kapott Town Takeovert, amikor karácsonykor a Mirage Voyage szórakoztatott mindenkit.

 

Úgy tűnik, hogy az adathalászoknak és a játék kódjának köszönhetően most kiszivárgott az is, hogy ki lesz a következő Town Takeover főszereplője.

Bloodhound Town Takeover

Kép forrása: Microsoft

A felhasználó Shrugtal szerint a Bloodhound esemény első előjeleit már a hónap végén láthatjuk, azaz március 31-én, kedden. Ez azt jelenti, hogy hó végén talán már láthatjuk a Bloodhound Town Takeover első munkálatait a mapon. Valószínűleg ez után egy héttel pedig teljes pompájában látható lesz majd Bloodhound „városa”.

Hogy pontosan mikor és hol lesz látható a Bloodhound számára létrehozott kisváros, azt egyelőre sajnos nem lehet tudni. Amit tehetünk, hogy tippelünk, vagy megvárjuk a hivatalos bejelentést. A fejlesztők sosem kommentálják a Town Takeover esemény-kiszivárgásokat, így március 31-ig valószínűleg nem kapunk új infót.

Addig is ne feledjétek, hogy a System Override Collection Event még tart, egészen március 17-ig lesz elérhető.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×