Rettenetesen működik a tudásalapú besorolás a Fortnite-ban. Egyedül az Aréna módban szűr elfogadhatóan a játék, ám ott is tapasztaltunk már érdekességeket.

Amikor az Epic Games bejelentette, hogy igyekeznek a játékosokat tudásuk alapján összesorolni, a Fortnite közösség érthetően megörült. Végre nem kellett attól tartani elméletben, hogy az építési mechanikákat még csak gyakorló kezdők belefussanak az Eiffel-tornyokat szerkesztőkbe.

Ezt az elgondolást erősítették meg a botok bevezetésével is. Szerette volna a kiadó, ha mindenki részesedhet a sikerélményből.

Egy ideig jól is működött a rendszer, a PC-s és konzolos játékosok összeterelésével viszont porszem került a gépezetbe, jelenleg pedig már totális káosz a matchmaking.

Forrás: Reddit

Egyre többen jelezték a nagyobb fórumokon, hogy valami nagyon nincs rendben a Season 2 során, most pedig egy összehasonlító képet is készített egy Fortnite játékos. Három győzelemig minden rendben ment, viszont miután megszerezte élete harmadik solo győzelmét, a játék máris a mélyvízbe dobta.

Card

Card

Valljuk be, tényleg röhejes, hogy a botokkal feltöltött mérkőzésekből hirtelen a 300+ győzelemmel rendelkező, rutinos játékosokkal kell megküzdeniük a kezdőknek. Holott bőven van annyi játékos a kiemelt régiókban, hogy ez a probléma ne álljon fenn. Ha korábban működött, most is működhetne.

Reméljük az Epic Games figyel a játékosok visszajelzéseire és az ilyen jellegű kellemetlenségek orvoslására fordítja az időt, nem pedig a következő robbanószer fejlesztésére.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×