Új funkcióval bővül a Twitter.

Más site-okkal ellentétben a Twitter nem változott túl sokat a megjelenése óta. 2006-ban is maximum 280 karaktert lehetett közzétenni, ez pedig most sincs másképp. A cég viszont úgy érzi, ideje fejlődni, épp ezért behozzák a „fleet” funkciót, amit a legtöbben csak sztoriként ismerünk a Facebook vagy az Instagram platformjairól.

 

A fleetek a Twitter posztokkal ellentétben mindössze 24 óráig láthatóak a nagyközönség számára, ráadásul azokat nem lehet reposztolni, így ezzel az adott Twitterező direkt közösségét célozzák. A Twitter Group termékmenedzsere, Mo Aladham elárulta, hogy felhasználói nyomásra hozták be az új funkciót.

A twitterezők ugyanis arra panaszkodtak, hogy nagyon át kell gondolniuk, hogy mit is posztolnak a profiljukkal, hiszen az évre visszamenőleg is visszakövethető.

Emiatt a könnyedebb hangvételű posztokat sokszor kerülik. Ez viszont hamarosan már a múlté, a fleetek tesztelése ugyanis elkezdődött és jelenleg is zajlik épp Brazíliában. A belsős jelentések szerint a fejlesztők már egy éve dolgoznak az új funkción, a közösség számára viszont csak nemrég villantották meg a munka gyümölcsét. A hírek szerint már nem kell sokat várni, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek a fleetek.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×