A CD Projekt RED nőnap alkalmából bemutatta a Cyberpunk 2077 alap női modelljét.

Új vizekre evez a CD Projekt RED azzal, hogy a játékosok kezébe adja a főszereplő testreszabásának lehetőségét a Cyberpunk 2077-ben. Azok alapján, amit eddig láttunk, a játék egy Mass Effect-hez hasonló, teljes körű karakter-testreszabási rendszert kap.

A nemzetközi nőnap alkalmából a CD Projekt RED végre megmutatta a végleges női karakter modellt, vagy ahogy a fejlesztők nevezik, Miss V-t.

Bár már korábban is feltűnt videókban, sosem láthattunk róla egy éles és beszédes képkockát. Valószínűleg ennek az az oka, hogy a fejlesztők még dolgoztak a végleges külsején, ami mostanra készülhetett el.

Hölgyeim és Uraim, Miss V.!

Azt nem tudjuk, hogy miért változott a női V. Talán azért, mert a játék sztorijához jobban hozzáillik, vagy egyszerűen szerelmesek lettek a fejlesztők. Akármi is az igazság, a játékosok úgy néz ki, csak jól jöhetnek ki az ilyen változásokból.

Ti várjátok már a Cyberpunk 2077-et? Az idei E3-mon újabb részleteket tudhatunk majd meg, a megjelenés ugyanis csak szeptemberben várható. Az összes jelenlegi generációs gép mellett kiadják még GeForce Now-ra, Google Stadia-ra és a következő generációs Xbox Series X-re is már bejelentették.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×