A Final Kombat 2020 keretében a Warner Bros és a NetherRealm Studios új Mortal Kombat 11 előzetest adott ki, amiben bemutatkozott Todd McFarlane közönségkedvenc képregénykaraktere, Spawn.

Az új videó felfedi a Mortal Kombat 11 legújabb harcosának ikonikus külsejét jellegzetes köpenyével, láncaival, baltájával és sok egyébbel együtt, melyek mindegyike a játékosok halálos játékszere lesz ellenfeleikkel szemben. Az előzetesben felhangzik továbbá a Trivium heavy metal banda korábban ki nem adott „Scattering the Ashes” és „IX” száma is.

 

A korábban Al Simmons néven ismert Spawn az amerikai kormány egyik legkiválóbb katonája és leghatásosabb bérgyilkosa volt, míg egy nap kegyetlenül ki nem végezték saját emberei. A sötétség erőivel kötött egyezsége részeként azonban visszatért a síron túlról a Pokol legmélyének lényeként – Hellspawn – újjászületve, most pedig a Mortal Kombat 11 harcosaival készül szembenézni.

Spawn hangját az Emmy-díjas HBO animációs sorozat, a „Todd McFarlane’s Spawn” eredeti szinkronszínésze, Keith David kölcsönzi. Az új vendégszereplő a korai hozzáférés részeként a Kombat Pack tulajdonosok számára már 2020. március 17-én elérhető lesz, 2020. március 24-től pedig szélesebb körben is. A Kombat Pack tulajdonosok számára továbbá ugyancsak 2020. március 17-től válik elérhetővé az új Spawn inspirálta „Hellspawn” Jacqui Briggs, valamint a Matinee Skin Pack részeként az „Osh Tekk Vandal” Kotal Kahn, a „Swashbuckler” Erron Black és a „Space Marine” Jacqui Briggs kosztüm is.

A Mortal Kombat™ 11 országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. 

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×