Nem bírt a vérével az Activision, a Modern Warfare-t is sikerült egy kicsit elkomolytalankodni, ez azonban nem feltétlenül baj. Mutatjuk eddig milyen Tomogunchikat talált meg a közösség.

Nemrégen kerültek be a Call of Duty: Modern Warfare világába a Tomogunchi karpántok, amik hasonlóan működnek, mint a névrokonok. Gondoskodni kell róluk és fejleszteni, ahogy anno a tamagotchikkal tettük.

A legtöbb Modern Warfare Tomogunchi megszerzésére csak elméletek vannak, a közösség folyamatosan próbálja megfejteni, hogy mi lehet a pontos feladat a különböző karpántlakókhoz.

Denevér Tomogunchi

Jelen pillanatban csak teóriák vannak arról, hogyan lehet megszerezni a Bat Tomogunchit. A leghihetőbb elmélet szerint 10 melee execution kell 1 meccsen belül, ez azonban még megerősítésre szorul.

Dragon Tomogunchi

A közösség jelen pillanatban bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy mi a módja a sárkány megszerzésének. Egy dologgal szinte mindenki egyetért, elvileg a molotov és thermite gránátos killekhez van köze.

Ghost Tomogunchi

Simon „Ghost” Riley visszatérése a Call of Duty szériába vegyes érzelmeket váltott ki a közösségből. Sok játékos örült annak, hogy viszont láthatja nagy kedvencét, akit az MW2-ben búcsúztattunk el, sokakból viszont ellenszenvet váltott ki a megváltozott külső látványa. Egy biztos, Ghost nem csak karakterként, hanem Tomogunchiként is visszatért, megszerzésének a módja azonban még ködös, nincs róla információ.

Panda Tomogunchi

Sokak kedvence lesz a pandás Tomogunchi, arról azonban még semmilyen spekuláció sincs, hogy hogyan lehetne feloldani. Megvan az ára a cukiságnak.

Riley Tomogunchi

Talán a legnépszerűbb Tomogunchi Riley lesz, a kutyus, aki nagy közönségkedvenc volt a Call of Duty: Ghosts időszakában. Szomorú hír, hogy az ő megszerzéséhez sincs jelen pillanatban útmutató.

Pony Tomogunchi

Erről a Tomogunchiról még képpel sem tudunk szolgálni, bár a neve alapján egész könnyen elképzelhető. Az Infinity Ward tájékoztatása szerint average care-en keresztül lesz megszerezhető, azt azonban nem árulták el, hogy az micsoda.

Elképzelhető, hogy további Tomogunchik rejtőznek a játékban, akár karakterekkel, akár állatokkal, az írás pillanatában azonban többről nincs információnk. Szerintetek van helye egy ilyen minijátéknak a Call of Duty: Modern Warfare-ban?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

Fejléc: Game Rant

×