A BBC nemrég jelentette be, hogy a 90 éves korában elhunyt a színész Max von Sydow.

A színész családja megtört szívvel jelentette be a hírt – írja a BBC. A kétszeres Oscar-jelölt svéd színész több mint 50 évig volt a pályán, hiszen 1955-ben von Sydow Malmőbe költözött és itt találkozott Ingmar Bergmannal. Első közös munkájuk színhelye a Malmői Önkormányzati Színház volt. Később olyan Bergman-filmekben szerepelt, mint A hetedik pecsét (1957), A nap vége (1957), a Szűzforrás (1960).

Kép forrása: ContextUS

Filmkarrierje során szerepelt az Ördögűzőben, a Különvéleményben, a Star Wars: Ébredő erő-ben és a Trónok harcában is. Max von Sydow ismerős lehet a gamereknek is, hiszen ő volt Skyrimben Esbern.

 

Max von Sydow 90 éves volt. Nyugodjék békében!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×