A jégmadár nem tartozik a közkedvelt League of Legends karakterek közé, viszont Froggen nem egyszer bizonyította már, hogy nem érdemes félvállról venni.

Mostanában rászokott a Riot Games a régebbi karakterek korszerűsítésére. Véleményem szerint ez egy kiváló mozgalom, ugyanis a legújabb karakterek mindig egy szinttel feljebb emelik az „OP” – túlzottan erős – fogalmát. Emiatt pedig a korosabb hősök még lejjebb tudnak csúszni a ranglétrán. Persze kivéve akkor, ha foglalkozik velük a fejlesztőcsapat.

Most Anivia kap egy kis törődést a 10.6-os frissítéssel, ami drasztikusan nem változtatja meg a karakter játékmenetét, viszont jóval hasznosabbá teszi a League of Legends jelenlegi helyzetében.

A Riot Games „királykobrája” Twitteren hívta fel a League játékosok figyelmét Anivia PBE változtatásaira. Kiemelte, sokan nem figyeltek fel rá, holott ennél jóval szignifikánsabb módosításról van szó.

A 10.6-os ciklusban Anivia ultiját már nem fogja megszakítani semmilyen fajta CC – crowd control effect -, és még a Frostbite jelzőt is annyi ideig fogja aktívan tartani, mint a hős Q képessége.

Aki valaha játszott már Aniviát az tudja, nem érdemes félvállról venni a szóban forgó változtatásokat, könnyen lehet, hogy emiatt többen fordulnak majd a freljordi irányába a hősválasztási fázisban.

Félreértés ne essék, nem gondolom, hogy metameghatározó lesz, ám az kétségtelen, hogy hasznosabb választás lesz, mint eddig.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×