PUBG, Fortnite, Rainbow Six: Siege, LoL vagy éppen Heartstone. Akárhová nézünk, tele van a Twitch ügyes női streamerekkel! Íme személyes kedvenceink.

A gamer világ meg van áldva tehetséges lányokkal. Szerencsére sokuk nem szégyellős ahhoz, hogy ezt megmutassa a nagyérdeműnek, így nem egy játékkategóriában húzónévvé vált pár hölgy. A Twitch kiváló platform ahhoz, hogy az emberek megmutassák, mire is képesek, a játékosok közössége pedig komoly fogyasztónak számít. Sajnos vannak, akik visszaélnek ezzel és testükkel reklámozzák adásaikat, ám vannak olyan tartalomgyártók is szerencsére, akik a minőségi szórakoztatásra törekszenek.

Most összegyűjtöttük nőnap alkalmából személyes kedvenceinket, természetesen a teljesség igénye nélkül.

Pokimane

A napokban sokat hallani az Offline TV egyik legismertebb alakjáról, a kanadai streamer hölgyről. Nem csoda, ugyanis épp most jelentette be, hogy marad hivatalos Twitch partner, nem hagyja el a platformot úgy, mint több másik streamer társa. Az ok pedig nem más, mint minőség megtartása. Pokinak rettenetesen fontos a nézőivel történő interakció, véleménye szerint pedig ebben a Twitch a legjobb. Fortnite és League of Legends mellett mostanában CS:GO-t is szokott közvetíteni.

ITT KÖVETHETED BE!

Hafu

Amikor tavaly nyáron berobbant a Teamfight Tactics láz a videojáték piacra, Hafu pillanatok alatt több ezer nézőre tett szert. Nem azért, mert kirívó ruhát viselt, hanem azért, mert a játék legjobbja lett. Korábban már volt tapasztalata az autobattler játékokkal, magas színvonalon űzte az Auto Chess-t és a Dota Underlords-ot is, ezek mellett pedig kiváló Hearthstone játékos is volt. Nem volt hát meglepő, hogy amikor a Riot Games piacra dobta a saját verzióját, Hafu tönkreverte a mezőnyt. Hamarosan érkezik a TFT legújabb évada, érdemes lesz követni Hafut, biztosan sokat tanulhatunk majd tőle.

ITT KÖVETHETED BE!

Emiru

Dyrus, a TSM League of Legends csapatának topos legendája. Barátnője azonban nem barátja pozíciójában vált magasan jegyzett játékossá, de legalább a játék stimmel. Emiru egy elsősorban ADC pozícióban teljesítő hölgy, aki sok esetben szanaszét alázza férfi ellenfeleit az ösvényfázisban. Streamjeit különböző cosplay-ekkel színesíti, humora pedig garancia arra, hogy jól fogunk szórakozni.

ITT KÖVETHETED BE!

Annemunition

Sokan ismerhetik a Rainbow Six: Siege közösségen belül, ám nem érdemes őt egy játékhoz kötni, kiválóan játszik az összes többi FPS címmel is. Mostanában sűrűn választja az Overwatch-ot is, ahol stabilan mássza a játék ranglétráját nézői szeme láttára. Ha konzisztens tartalomgyártóra vágyunk, keresve se találhatnánk jobbat a 29 éves streamernél, ugyanis minden nap közvetít.

ITT KÖVETHETED BE!

Danucd

A litván Twitch sztár a battle royale-láznak köszönheti sikerét, ő az egyik, ha nem a legkiemelkedőbb női PUBG streamere napjainknak. Számunkra azért is érdekes ő, mert európai lévén „emberi időben”, vagyis napközben streamel, így nem kell hajnalig fennmaradnunk, hogy követni tudjuk a műsorát. Egy ízig-vérig profi játékosról beszélünk, aki rendíthetetlen pillére a minőségi szórakoztatásnak.

ITT KÖVETHETED BE!

Igyekeztünk minél szélesebb körből mazsolázni, szerencsénkre telis tele van tehetséges lányokkal a Twitch.

Minden hölgy olvasónknak boldog nőnapot kíván a Leet.hu szerkesztősége!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×