A Fortnite telis tele van játékhibákkal. Ezek között vannak ártalmatlan, de igencsak kritikus bugok is. Most egy köztes hibáról számolunk be.

Sajnos a Fortnite játékosoknak már hozzá kellett szokniuk a bugokhoz. A második felvonás második szezonja viszont bizonyos esetekben túltesz elődeinél, az Epic el is halasztotta a hivatalos tornákat, amíg ki nem javítják ezek zömét.

A kompetitív – Aréna – mérkőzéseken totális káosz uralkodik. A sok játékost nem bírják el a gyengélkedő szerverek. Többen a rettenetes lagra panaszkodnak, mások a Vihar áldozataivá válnak, mert nem tudják tudatosan irányítani karakterüket.

Most viszont egy újabb őrület ütötte fel a fejét, a játékosok elkezdték kihasználni a Decoy Grenade okozta kiskapukat a győzelem megszerzésére.

Glitch King Twitteren osztott meg egy videót, amiben bemutatja követőinek, pontosan hogyan is kell előidézni a glitch-et.

Maga a manőver igazán egyszerű, mielőtt „meghal” a karakterünk, használnunk kell a Decoy gránátot. Ha ez után nullázódik az életerőnk, ahelyett, hogy befejeződne a játék, csak knockolt stádiumba kerülünk. Ekkor ha lelő minket az ellenfél, a játék valamilyen nyakatekert módon azt hiszi, mi nyertünk, így felugrik a Victory Royale ablak. Ez nem vizuális hiba, a meccsstatisztikánkba is bekerül a győzelem.

Ha nem volt még meg eddig, a Victory Umbrellát is bezsebelhetjük ezzel a módszerrel.

Arra nem ösztönöznénk senkit, hogy tudatosan kihasználja az ilyen jellegű glitch-eket, mert csalásnak minősül mindez, ám ha valaki egyszer kipróbálja, abból baj még nem lehet.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×