Hiába kerül be egyre több új fegyver az Apex Legends-be, a Titanfall világa még mindig regenteg érdekességet tartogathat.

Az Apex Legends alapvetően a Titanfall világára épít, ennek elemeiből táplálkozik. A legfrissebb áthallás a Smart Pistol bekerülésének pletykája volt, mely szerencsére meg is ragadt ezen a szinten.

Bár ez a fegyver végül nem kerül be az Apexbe, tudunk még jó pár esélyesről. Ezek egy későbbi frissítés során simán fel is bukkanhatnának a játékban. Jöjjön tehát 3 Titanfall fegyver, amit szívesen látnánk az Apex szervereken is.

Volt

A rajongók kedvence, a Titanfall 2 egyik legütősebb darabja. Ez az SMG elektromos lövedékekeket szór magából a hagyományos golyók töltények helyett. Bekerülésével ez tehát egy új játékelemet is hozhatna az Apexbe, az első energia alapú SMG lenne.

C.A.R.

A Combat Advanced Round Submachine Gun, vagyis röviden C.A.R. szintén SMG, még az eredeti Titanfall klasszikus darabja. Pontos, stabil, ráadásul nagy sebzéssel bíró fegyvere a játéknak. A többi SMG-hez képest középtávolból is meglepően jól működik, bár a nagyobb sebzés miatt a Fire Rate gyengébb a többi SMG-nél. Tavaly már pletykáltak is a bekerüléséről, akkor a játékosok körében nagy felháborodást váltott ki a hír.

EM-4 Cold War

A gránátvető igazán egyedi színt vitt a Titanfall világába, kétségtelen, hogy az Apex-ben is szép karrier várna rá. Ráadásul pont kapóra jönne a mostani gránát nerfek miatt is, hiszen az inventory változások miatt biztosan sokan vinnének gránátvetőt a végjátékba.

Ti melyiknek örülnétek a legjobban ezek közül az egyedi darabok közül?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

 

×