Nem vette meg a Riot Games új játéka a streamer világ óriásait. Shroud és DrDisrespect is fenntartásokkal kezeli a VALORANT-ot.

 

Aki azt mondja, hogy a streamereknek nincsen hatásuk a videojáték-piacra, az hazudik. Az ilyen jellegű online influencerek véleménye komoly hatással van egy játék sorsára. Ott volt példának az Apex Legends megjelenése, az olyan óriások, mint Shroud, Ninja, vagy éppen DrDisrespect rövidtávú partnerséget kötött a Repawnnal, aminek keretein belül az első egy-két hétben folyamatosan az akkor újnak számító Battle Royale-t játszották. Meg is lett az eredménye: rekordmennyiségű ember kapott rá a játékra, a streaming platformokon is a legjobbak között állt.

Épp ezért rettentően fontos, hogy egy hatalmas követőbázissal rendelkező streamer jó véleménnyel legyen egy friss játékról.

A gamer és esport világot most leginkább a VALORANT című FPS játék mozgatja meg, ami a Riot Games tervezőasztaláról fog legurulni, ha minden igaz már idén nyáron. Természetesen az új IP híre eljutott a legnagyobb arcokhoz is, így Shroud és DrDisrespect is véleményezni tudta a többek által CS:GO gyilkosnak titulált lövöldét.

 

Shroud a VALORANT első játékmenet videójának megtekintése után úgy véli: nehezebb lesz követni az eseményeket a sok képesség miatt, a CS:GO-val ellentétben. Az ugyanis véleménye szerint letisztultabb. Ez pedig nagyot fog nyomni a latba, ha elsöprő sikert akar aratni elődei fölött a Riot Games játéka.

 

DrDisrespect ha mondhatjuk, hozta a formáját, egyszerre dicsérte és le is szólta a Riot FPS-ét. Szerinte semmi újat nem hoz a játék a piacra,  de mivel hosszú ideje fejlesztik, feltehetően jó állapotban van a játékmenet. De ettől még elsőre nem több egy mobilos Overwatch-nál.

A játék nyári megjelenése előtt nem tudni, hogy tervez-e komolyabb bétaidőszakot a kiadó.

Remélhetőleg minél hamarabb kipróbálhatjuk mi is, hogy eldöntsük, egyetértünk-e a hangadókkal, vagy sem.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×