A játékmód legfontosabb eleme, a bomba igazából nem csak annyi, amennyinek látszik. Robbanószer helyett sokkal inkább mondanám egy svájci bicskának.

A Cyber Attack egy teljesen új játékmód a Call of Duty világában, a játékosok még mindig a legjobb és célravezetőbb módot keresik arra, hogy hogyan is éri meg játszani ezt a módot. Nagyon hasonlóan a Search and Destroy-hoz, itt is egy bombát kell élesíteni, azonban van egy nagy csavar. Míg az S&D alapszabálya, hogy nincs respawn, a Cyber Attack-ban a csapattársaknak lehetőségük van újraéleszteni egymást.

A legfontosabb feladat a bomba élesítése.

Sok játékos a mai napig nem barátkozott össze a móddal, a legtöbb rejtett információ és apró trükk számukra teljesen ismeretlen. Néhányan most felfedeztek egy roppant fontos segítséget, mely eddig valahogy nem vált elterjedt tudássá a közösségben.

Általában mikor a bomba van a kezünkben, csak futunk a rakóra, hogy minél előbb élesítsük azt, és bízunk abban, hogy a csapatunk elegendő tűzerőt tud biztosítani a bomba robbanásáig.

A Sakar911 nevű felhasználó nemrég posztolt egy videót Redditre, ahol a bomba egy nagyon fontos funkciójára hívja fel a figyelmet.

A bomba beépített UAV-vel és heartbeat szenzorral rendelkezik, kristály tisztán felfedi az összes ellenfél hollétét.

i play Cyber Attack all the time but I didn’t realize when you hold the bomb there is UAV and Heartbeat sensor in it. from modernwarfare

Nyilvánvaló, hogy sok játékos már tudott a bomba ezen funkcióiról, azonban a reakciók a videó alatt arról árulkodnak, hogy a játékosok nagyobbik része most újraértelmezi a Cyber Attack módot.

Megyek és kipróbálom.

– ez a legjobbra értékelt hozzászólás, ami szintén erősen alátámasztja a tényt, rengeteg játékos nem tudott arról, hogy bombával a kézben is nagyon hatékonyak lehetünk, sőt.

Ha te játszol a Cyber Attack móddal és nem értetted, hogy hogyan tudja az ellenfél olyan pontosan mindig a helyzetedet, esetleg csalónak gondoltad, most már tudod, a bomba által biztosított szuper képességről van csak szó.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×