Faker újabb mérföldkőhöz ért, ő lett az első játékos az LCK-ban, aki elérte a 2000-es kill számot. A világ legjobb League of Legends játékosa ezzel egy újabb „elsőként sikerült” eredményt könyvelhet el az amúgy is számtalan sikere mellett.

Faker egyszerűen nem tud leállni. A neve teljesen eggyé vált a League of Legends-el, ő minden idők legismertebb játékosa, ehhez nem fér kétség.

Most éppen az Afreeca Freecs ellen szerzett meg egy újabb achievementet, túllépte ugyanis a 2000-er killes álomhatárt. Igazából rögtön utána a 2001-ik is meglett. Először a supporttal, Jelly-vel végzett, majd a top laner, Kiin következett.

Hiába azonban Faker kiemelkedő teljesítménye, a T1 nem sokkal később elvesztette a mérkőzést.

Az elmúlt időszakban nem sok nemzetközi sikerben volt része, ennek ellenére azonban továbbra is klasszis játékos tud lenni, még 7 évvel a debütálása után is.

Az első ezres 2016 nyarán jött neki össze, most kevesebb mint 4 évvel később már duplázni is tudott:

 

Összességében Faker már 530 mérkőzésen van túl az LCK-ban, kifejezetten erős, 67.4%-os győzelmi rátával. Ez 357 megnyert meccs mellet mindössze 173 vereséget jelent.

Faker legjátszottabb hőse Azir, vele egészen döbbenetes 76.7%-os győzelmi aránya van, 155 killt szerzett 43 meccsen és 5 fölötti KDA-val rendelkezik. Mégis a legsikeresebb hőse nem a Sivatag Császára, hanem LeBlanc, vele 111 killje van mindössze 23 meccsen, a győzelmi aránya pedig 91.3%, ezt mindenki eméssze meg.

Ti melyik ligákat követitek? A világ minden pontjának mérkőzéseit megnézitek, vagy csak LEC és LCS?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×