Még talán sosem voltunk ennyire megilletődve egy League of Legends karakternek köszönhetően. Fiddle most ezt elérte. Félelmetes lesz a hős új formája.

Néhány napja írtunk éppen arról, hogy a Fiddlesticks mainek elveszve érzik magukat, mert a Riot Games hosszú ideje nem beszélt kedvencük VGU-járól. Nekik Riot Reav3 üzent: hamarosan megtörik a jég. Nos, a legújabb nyomok alapján tényleg nem kellett sokat várni, a PBE forrásfájljai között már megtalálható az új Fiddlesticks modellje.

Fiddlesticks – Riot Games

A SkinSpotlights rá is repült az új tartalmakra, annak reményében, hogy előhalászhatnak valami újdonságot a karakterről. Több helyzetben is megtornáztatták a hőst, miután rájöttek, hogy mozgásra is tudják bírni a megfelelő paranccsal.

Azt nem tudni, hogy ez lesz-e a végleges verzió (talán Homeguard animáció), de ha igen, akkor az biztos, hogy nem szívesen akarjuk gankelni látni a Fiddlesticks-et az ösvényünkön. A Riot Games nem túlzott, tényleg olyan, mintha egy horrorfilmből csöppent volna a Summoner’s Riftre.

A hat „lábon” mászó Fiddle nyelve jobbra-balra csapkod menetelés közben, mozgáskultúrája pedig a négykézláb vonagló Samarát idézi a Kör című filmből.

A jelek szerint tehát már nagyon közel állunk egy bemutatóhoz, ha pedig ez megtörténik, kezdődhet a PBE-s tesztelés. Onnan pedig már csak egy szökkenés az éles szerver.

Már nagyon várjuk!

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×