Macloys-k neve sok PUBG játékosnak ismerős lehet és arra is nagy tétekben mernék fogadni, hogy semmi jó nem ugrik be a névvel kapcsolatban. A csaló életének sokadik fejezete következik.

Egyszerre nagyon szomorú és frusztráló, amikor egy bizonyos játékközösségét hosszabb ideig képes mérgezni egyetlen csalástípus. Hiszen miután a fejlesztők kiszűrik a segédprogramot, a problémát ki is gyomlálták.

De mi van akkor, ha nem egy csalás a probléma, hanem maga a csaló?

Macloys-k neve először 2019 nyarán tűnt fel. A játékos emberfeletti statisztikáival hívta fel magára a figyelmet, melyekről hamar kiderült, nem a saját érdemei. Macloys-k azóta a PUBG közösség messze leghíresebb csalója lett, de nem csak a játékot sikerült meghackelnie.

A következő képen egy játékban megjelenő üzenetben látszik, Macloys-k permabant kapott a demója visszanézése után, 2 napja történt:

Mókás, de a végleges tiltás okának nem a csalás, hanem profil lopás van megjelölve.

Természetesen Macloys-k hamar vissza is tért, a profiljáról ugyanis seperc alatt lekerült a tiltás. De miért is ne került volna, nem igaz? Hiszen a saját profilján csalt, nem másén.

Sajnos arról egyelőre semmilyen információ nincs, hogy hogyan lehetséges, hogy egy nyilvánvaló csaló tiltása ilyen hamar lekerül. Lehetséges, hogy valamilyen módon le tudja magáról venni, vagy épp a PUBG Corp. van a segítségére?

A faxity nevű Reddit felhasználó (akitől a tiltásról szóló üzenet is származik) volt olyan szerencsés, hogy másnap bele is futott a csalóba, aki rövid úton végzett is a játékossal.

Macloys-k OP.GG statisztikái. Nevessünk vagy sírjunk?

Ennek a játékosnak szívesen lennék a tanítványa. Szép volna, ha igaz volna.

Mint utólag kiderült, többen is jelezték Macloys-k ámokfutását, és nem csak a játékban, Redditen is. Ő azonban valahogy mindig megússza, legjobb esetben is csak néhány órát van bannolva.

Egyébként ebben is rekordtartó, még Shroud profiljáról sem vették le olyan gyorsan a tiltást, mint Macloys-k-ról.

A teljesség igénye nélkül néhány tény:

  • Eddig körülbelül 1800 meccsen csalt
  • Nem az első alkalom, hogy végleg tiltották
  • Körülbelül 15.000 gyilkosságnál jár
  • A legutóbbi permáját kevesebb, mint 24 óra alatt levették
  • Egy gyors Google keresés után nyilvánvaló, hogy már közel egy éve aktívan csal

Card

A PUBG Corp. mindeddig néma volt a témával kapcsolatban, most azonban PUBG_Hawkinz ígéretett tett, hogy utánanéz és megteszi a szükséges lépéseket a csalóval szemben.

Teljesen érthetetlen a magatartás, amit a fejlesztők tanúsítanak, a rengeteg bizonyíték és jelentés ellenére ha egy csaló még mindig aktív, az egy oltári nagy öngól. Az már más kérdés, hogy ezen még meglepődünk-e…

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×