Minden nap kiderül valami újdonság a Fortnite legújabb szezonjáról. Most arra jöttek rá a játékosok, hogy a döntéseik idővel hatással vannak a sziget változására.

Az új szezon hozta történet középpontjába ügynökök és maffiózók kerültek. Mindezt ráadásul frakciókkal színezte ki az Epic Games, a legfőbb karakterek ugyanis Ghost, vagy Shadow oldalra is állhatnak. Persze nem maguktól, a játékosok dönthetik el, hogy melyik csoporthoz csatlakoznak.

Viszont mint kiderült, ezek a döntések nemcsak az Outfitekre, hanem a térképre is hatással vannak.

The Grotto now has a face from FortNiteBR

Az első két héten Brutus küldetéseit kellett teljesítenünk a Fortnite-ban, hogy lehetőséget kapjunk az új stílusának feloldásához. Ha kész volt az összes feladat, a játék felkínált nekünk két speciális stílust a skinhez. Az egyik a Shadow, a másik a Ghost frakcióhoz kötötte karakterünket. Ha kiválasztottuk az egyiket, már nem visszakozhattunk.

The Grotto is now a Shadow Base! This paints a clear picture for us as to what our choices mean. from FortNiteBR

 

Ennek köszönhetően az Epic könnyedén tudta figyelni a csoportok népszerűségét, s mint kiderült, összességében a Shadow variáns volt a legközkedveltebb.

Forrás: Epic Games

Brutus a Grotto terület vezetője, így őt a pályán a helikopter-leszállópályával felszerelt barlangban, a sziget keleti oldalán lehet megtalálni. Egészen eddig egy neutrális területnek számított a hely, csupán Brutus uralkodott arra. Most viszont megjelent egy koponyaalakú szikla és egy rakás Shadow Henchman a területen. Mindemellett pedig Brutus is Shadow színekbe öltözött.

Ez alapján úgy tűnik, hogy minden második héten hatással lesz a döntésünk a szigetre. Felkészül TNTina és a Rig!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×