Már nem kell sok, hogy az Intel kiadja az új generációs processzorait.

Gyakorlatilag már minden infó kiszivárgott, amit tudnunk kell az Intel 10. generációs processzorairól. Így hát nem maradt más, mint a rajtra várás. Ez már szinte biztos, hogy rendkívül közel van, ugyanis a Dell véletlenül már ki is rakta az első reklámját, amiben az Intel 10. generációs processzorait hirdették.

A videót gyorsan le is törölték a csatornájukról, persze mindannyian tudjuk, hogy az internet nem felejt.

A cég gyorsan kapcsolt, de a bizonyíték megmaradt

Már ebből is arra következtethetünk, hogy nem volt teljesen alaptalan a régóta pletykált áprilisi start. Persze előbb-utóbb úgyis kiderül az igazság.

Ez még nem minden, ugyanis a kínai közösségi médián feltűnt két új generációs Intel processzor. Legalábbis a készítő állítása szerint az i7-10700K, illetve az i9-10900K-t láthatjuk a képen. Könnyen lehet, hogy valóban így van, ugyanis a processzorokon az „Intel Confidential” felirat szerepel, ami azt jelenti, hogy engineering sample, azaz kísérleti példányokról van szó.

Noha kíváncsiak vagyunk a 10. generáció teljesítményére, túl sok újdonságra nem számítunk, ugyanis a jelek szerint az IPC továbbra is változatlan, ami kezd már kicsit kellemetlenné válni, ugyanis e téren a Skylake óta nem történt fejlődés.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×