Felpörögtek az események a Rainbow 6: Siege körül. Végre érkezik az új szezon, ezzel együtt pedig az új operátorok is színre lépnek.

Akik szorosan követik a Rainbow 6: Siege naptárát, vagy aktívan figyelik a közösségi médiákban a játék oldalait, annak ismerős lehet a minta, ami most újra felbukkant.

Az ingyenes hétvége március 5-8. között zajlik majd, a rákövetkező héten pedig, ha minden jól megy, érkezik a Void Edge.

Az alábbi fotó a Siege Instagram oldaláról származik:

Ubisoft posted this on their IG. Is the new season coming this week? from Rainbow6

 

Nem ez lenne az első eset, hogy az új szezon indulása előtt a fejlesztők ingyenessé teszik a Rainbow 6: Siege-t mindenkinek, ezzel is feljebb tüzelve a játékosbázist. A szezon frissítés már 3 hete fut a tesztszervereken, így épp itt van az ideje, hogy a játékosok élesben is kipróbálhassák a meta változásokat.

Persze a közösség már most a nemtetszését fejezte ki 1-2 nem kívánatos változással kapcsolatban, úgy tűnik, a deveknek nem minden igényt sikerült kielégíteniük a TTS időszak alatt.

 

Ti kipróbáltátok a TTS-en az új balanszolt operátorokat, vagy megvárjátok, hogy az éles szerverre is bekerüljön? Örültök az ingyenes hétvégének, vagy szerintetek nem jó ötlet? Várjuk a véleményeiteket a kommentszekcióban.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×