A Riot Games 2020-ban két hőshöz készít VGU-t, vagyis teljes átalakítást. Ezek közül az egyik hamarosan megérkezhet a League of Legends-be.

A tavalyi évben rendhagyó módon a League of Legends közösség dönthette el, hogy idén melyik karakter kapjon teljes átdolgozást. A szavazás végeredménye viszont olyan szoros lett, hogy a Riot Games úgy döntött, az első két helyezett kap VGU-t. Így döntöttek a játékosok Volibear és Fiddlesticks sorsáról.

Azt már tudjuk egy ideje, hogy sokkal jobban áll a Fiddlestick átalakítással a fejlesztőcsapat, Volibear esetén ugyanis a kreatív folyamatok során egy rövid időre megakadt a projekt. Azóta már ha minden igaz minden gördülékenyen halad előre, a fejlesztők közös nevezőre jutottak a hős tematikája kapcsán.

Fiddle viszont jobb állapotban van, mint gondoltuk, Riot Reav3 ugyanis a Fiddlesticks Mains subredditen egy meglepő bejelentést tett:

„Nem kell már sokáig a sötétben tapogatóznotok. Fiddle VGU-jának bemutatása hamarosan megtörténik. Ne mondjátok, hogy nem figyelmeztettelek titeket…”

A Fiddle rajongók fórumán sokan szomorúan fogadták, hogy a legutóbbi DevBlog bejegyzések egyike sem említette a madárijesztőt. Az egyik erről szóló poszt alá kommentelte a fent olvasható idézetet Reav3.

Vagyis az új Fiddle bejelentése annyira közel van már, hogy a fejlesztők sem igazán szánnak időt arra, hogy külön foglalkozzanak vele. Már nagyon várjuk!

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×