A zombimód március 25-én kikerül a Call of Duty: Mobile játékmódjaiból. A fejlesztők szerint nem elég minőségi.

Úgy tűnik, hogy a CoD: Mobile zombimódja nem felelt meg a fejlesztők elvárásainak, így inkább ki is veszik a játékból.

Március 25-től nem lesz elérhető.

„Mindig mondtuk, hogy a zombimód ideiglenes, de sosem jelöltük meg a játékmód végét. Szeretnénk látni a visszajelzéseket és azt, hogy hogyan tudjuk átalakítani a játékmódot a jövőben. Jelen pillanatban nem éri el azt a minőségi szintet, amit szeretnénk” – írják a fejlesztők a hivatalos közleményben. A játékmód második mapja, a Nacht Der Untoten már nem jelenik meg a global verzióban.

Kép forrása: Gamespot

Hozzátették, hogy a zombimód még valamikor visszakerülhet a CoD: Mobile-ba, de csakis abban az esetben, ha eléri az „elég magas minőséget”. Jelenleg a Call of Duty: Mobile fejlesztői a multiplayer, a battle royale és a ranked módok fejlesztésére fókuszálnak. Március elsején elindult az új Battle Pass, valamint bekerültek új karakterek, fegyverek és egyéb itemek.

Ahogy ígérték korábban, bekerült a Cage nevű map, kifejezetten a közelharcok kedvelőinek. A fejlesztők közben azt is megerősítették, hogy a Hardpoint játékmód megmarad, nem csak korlátozott ideig lesz elérhető.

Az biztos, hogy a Call of Duty: Mobile így is elég tartalmat tartogat a játékosoknak, ha pedig a közösségnek nagyon is hiányozni fog a zombimód, akkor valószínűleg tökéletesített formájában később visszakerülhet.

Neked hiányozni fog a zombimód a CoD: Mobile-ból?

https://www.facebook.com/groups/codmobilhungary/

×