Sokat segít persze, ha valami jó tárgyat bontunk. Például a rég elfeledett CS:GO ládában, különösen az Operation Case-ekben különösen jó dolgok lapulnak.

Az új felvarrók érkezésével ismét fellendült a CS:GO piac, mindenki újra kedvet kapott a nyitogatáshoz. Már itt szeretnénk leszögezni, a ládanyitogatás akárki akármit mond, rendkívül hasonló a szerencsejátékkal. Könnyen elkaphat minket a gépszíj, így kizárólag azoknak ajánlott, akik tudják saját határaikat.

De vissza a Patch-ekhez. Maguk a felvarrók nem kecsegtetnek túl jó esélyekkel, hiszen összesen két darab van köztük, amit jó áron el lehet passzolni.

A Howl 27, a The Boss 22 dolláros felvarrónak számít jelenleg.

Az 1.8 dolláros packhez képest persze még a Rage (4.2 dollár), a Dragon (4.11) és a Welcome to the Clutch (1.9) is megéri, de túl sok hasznot már nem hoznak.

Az igazi biznisz a rengeteg elfekvő ládában, raktárban porosodó lehetőségben rejlik jelenleg. Vanguard ládák és 2014-es kapszulák kapják meg ismételten az esélyt, hogy nagyot szóljanak.

Trainwreck példája legalábbis ezt mutatja nekünk, 2020-ban már két antiknak számító láda/kapszula sült el tökéletesen a kezei között.

Egyértelműen a 6 000 dolláros LDLC matrica a nagyobb fogás, de a StatTrak Wasteland Rebelt is bármikor elfogadnánk. Akinek tehát szintén akad elfekvőben rengeteg régi ládája, érdemes megvizsgálni, melyikből mit lehet kiszedni.

A régi Operation láda például biztosan jó választás, ha valakinek nyitogatni támad kedve.

A fenti példa már megmutatta a Vanguard erejét, de ott vannak még akár a Phoenix, akár a Bravo Operation ládák. Előbbiből AWP Asiimov, utóbbiból AK-47 Fire Serpent is eshet, ha szerencsések vagyunk. De továbbra is tartjuk, amit az elején már leszögeztünk. A ládanyitogatás egyáltalán nem való mindenkinek.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×