Megérkezett a Legends of Runeterra legújabb frissítése, amiben egy korábbi rossz döntést javított a Riot Games. Reméljük ezúttal elégedettek lesznek!

Ezúttal nem voltak gyengítések, vagy erősítések a Legends of Runeterra 0.9.1-es frissítésében. Ezek majd két hét múlva esedékesek, most a fejlesztők inkább belenyúltak a baráti meccsekből kapott XP rendszerébe, érkezett pár új tábla és Guardian, de a játékmeneten is javítottak.

Utóbbi egyik legkomolyabb QoL (Quality of Life) változtatása a kártyaanimációk felgyorsítása. Összességében szerintem így is élvezhető volt a játék, de sokszor hosszú másodpercekig kellett néznünk egy-két animációt, ami szignifikánsan el tudta húzni a játékidőt. Most ez remélhetőleg egy fokkal pörgősebbek lesznek a menetek.

Legends of Runeterra

Kép forrása: Legends of Runeterra

Friend XP

A Riot Games a 0.9.0-ban visszavett a baráti meccsekből szerezhető tapasztalati pont mennyiségéből, mert sokan visszaéltek a rendszer adta lehetőségekkel. Viszont be kellett látnia a fejlesztőknek, hogy ezzel azokkal is kiszúrnak, akik tényleg csak élvezni szeretnék a játékot a barátaikkal, így újból normál mennyiségű XP-t adnak a Friend meccsek.

  • A győzelemért kapott XP 100-ról 200-ra nőtt.
  • A vesztes meccsért kapott XP-t nulláról 100-ra növelték.
  • Összesen 5 győzelemért és 5 vereségért zsebelhetünk be Friend XP-t egy nap.

Mostantól egy Minion is lehet az Őrzőnk (Guardian), de Jinx és Garen tematikájú táblákon is játszhatunk.

Jó játékot kívánunk!

https://www.facebook.com/groups/LegendsofRuneterraHun/

×