Egy rajongók nagyon érdekelte, hogy a Rainbow Six: Siege operátorai milyen viszonyban vannak egymással. Így hát utánanézett.

Tegnap arról írtunk cikket, hogy a Rainbow Six: Siege operátorai milyen korúak, így mindenkinek nyilvánvaló lett például, hogy nincs 20 év alatti harcos a karakterek között. Ma egy érdekes diagram lesz a téma, melyet egy Reddit felhasználó, Spirit_of_Stupid készített. Az elérhető információk, videók és saját benyomása alapján olyan diagramot készített, melyen jól látszik az egyes operátorok egymáshoz fűződő viszonya.

Fontos, hogy az alábbi kapcsolatoknak:

  • nincs köze a szinergiákhoz
  • nincs köze a képességekhez, eszközökhöz
  • a kapcsolatok nem befolyásolják a játékmenetet, vagy a csapatmunkát

Kép forrása: Reddit

Vannak persze olyan operátorok is, melyek kapcsolatáról semmit sem tudni, így a készítő csupán saját benyomása alapján tippelt arra, hogy kivel milyen viszonyban van. Így, mivel a diagram tulajdonképpen nem pontos, lehetőséget ad arra, hogy elgondolkodjunk, vagy épp utána nézzünk, mennyire igazak a fenti elméletek.

Persze tudjuk, hogy a fenti kapcsolatoknak nincs különösebb jelentősége, csupán érdekesség. Hogy pontosan ki milyen kapcsolatban van egymással, arról egyébként a jövőben talán egyre többet tudunk meg, mivel a Ubisoft eltökélt célja az 5. évben, hogy egyre több történetet készítsenek a játékhoz.

Te melyik operátort látnád szívesen együtt? Melyik az, akivel a valóságban te jóban lennél, és kivel rivalizálnál?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×