A Riot által csak Project A-nek becézett FPS lövöldéről nemrég derült ki, hogy Valorant-ként fogja ismerni a világ. Most még többet megtudtunk.

A Riot nagyon finoman bánik a Valorant előzetesekkel, ritkán és kevés információ lát napvilágot, melynek köszönhetően a fejlesztő mindig a középpontban tudja tartani a játékot, folyton beszélünk róla.

Azt már biztosan tudjuk, hogy kizárólag PC-re jelenik meg és a taktikai FPS zsánerbe sorolható. Utóbbi kategória rendkívül széles, ide sorolható a CS:GO, a Rainbow Six: Siege vagy akár az Escape from Tarkov is. A Valorant viszont valami mást hoz:

Egy gyönyörű, közeli jövőben játszódó lövöldét, különleges karakterekkel és egyedi képességekkel.

Nem csoda ha az Overwatch jutott eszetekbe, az eddig ismert információk alapján a Blizzard játékához áll a legközelebb.

Ha eddig nem pörgött volna maximumon a hype-vonat, a most kiszivárgott screenshotok tuti, hogy az egekbe lövik a játékosok érdeklődését. A képek az IGN-től valók, véletlenül posztolták őket, azonban az internet nem felejt. A tartalom jó eséllyel a korai hozzáférésű tesztverzióból származik, amit a Riot juttatott el az újságírókhoz, ezt azonban az embargó miatt csak feltételezhetjük.

A kiszivárgott képeket tartalmazó poszt:

A képek alapján kicsit csalódottak lehetünk, manapság az igényesebb telefonos játékoknak van hasonló grafikája, azonban ne feledjük, a fejlesztés még javában zajlik. A megjelenés valamikor 2020 végén várható, de még erről sincs semmilyen információnk.

Örülünk, hogy konkurenciát kap az Overwatch? Felnőhet a feladathoz a Valorant? Ti mit gondoltok a Riot új, ambiciózus terveiről?

 

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×