Valószínűleg ez lesz az a nagy újdonság, amire  az előző héten utalt a PUBG Corp.

Nemrég írtunk róla, hogy hamarosan visszatér Vikendi. Úgy tűnik, hogy hamarabb, mint vártuk, ugyanis a PUBG Corp. kínai partnerei már meg is kapták az első részletesebb tájékoztatást arról, hogy mi is érkezik az újragondolt Vikendivel. Az biztos, hogy ekkora változtatásokra kevesen számítottak, de a PUBG Corp. most még jobban pedálozik, mint valaha, valószínű, hogy a mostanában felmerülő új problémák miatt.

Na, de nézzük mit változtattak Vikendin

Érdekes döntés, de többé nem az a havas pálya lesz Vikendi, mint korábban volt, ugyanis a hómennyiség java részét egyszerűen kiveszik a pályáról. Valószínűleg túl sok panasz érkezett a gyenge látási viszonyokra és a járművek is nehezen voltak kezelhetőek a havas tájakon. Kérdés, hogy mi lesz a hómobillal ezek után.

A legnagyobb újdonság viszont nem más, mint az új, működő vasúthálózat, ami átszeli a pályát.

Ezzel együtt természetesen vonatok is érkeznek, de hogy ezekre fel lehet-e szállni vagy sem, az még a jövő zenéje.

Sokan panaszkodtak a sok kis település és a rengeteg véletlenszerűen lerakott compoundok miatt. Valószínűleg ezért tervezték újra a helyszíneket. A fejlesztők kibővítették például DinoParkot és ezzel együtt átnevezték Dinolandre. Ezen felül Abbey és Kreznic összeolvadt és Movatra és Tovar területeit is átalakították.

 

A jelek szerint egy hét múlva, azaz március 9-én érkezik az új Vikendi a tesztszerverre.

Ha pedig minden rendben megy, akkor egy hétre rá már az éles szervereken is megízlelhetjük az új Vikendi szépségeit. Remélhetőleg a bugfix csapat addigra végez a jelenlegi hibák javításával. Persze lehet, hogy túl optimisták vagyunk…

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

A borítókép csupán illusztráció, forrása: alphacoders.com

×