Egy korszak véget ér a League of Legends történetében. A Riot Games úgy döntött, 10 év után lelövi a hivatalos LoL fórumot, a Boards-ot.

Szomorú hírekkel szolgált a Riot Games, bezárja kapuit a League of Legends közösség hivatalos fóruma. A Boards névre keresztelt platform – a jogfolytonosságának köszönhetően – közel egy évtizedig szolgálta a LoL játékosokat. Ez volt az a hely, ahol a közösség első kézből vehette fel a kapcsolatot a fejlesztőkkel, na meg ide is érkeztek a kiadótól a legfrissebb információk.

Ha egy új hőst, vagy reworköt jelentettek be, ez volt az első platform, ahol megjelent a híre. A fejlesztői folyamatokról is sok hasznos információt láthatunk a weboldalon,

ezekről az anyagokról lemondani pedig igencsak kellemetlen lesz.

 

A Riot Games a búcsúposztban kiemelte, azért látják szükségesnek ezt a lépést, mert az egyéb közösségi médiajelenlét az elmúlt időszakban szignifikánsan rányomta a pecsétjét az aktív felhasználók számára. Így pedig már nem éri meg a kiadónak fenntartani a Boards platformot.

Ezentúl a hivatalos League of Legends weboldalon, na meg a közösségi médiaplatformokon (Twitter, Instagram, Facebook, Youtube, Reddit, stb.) keresztül fognak kommunikálni a játékosokkal.

A League of Legends Boards fórum március 6-tól már csak olvasható lesz, 16-án pedig végleg eltűnik a világhálóról.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×