Karakinnal kapcsolatban eddig is egyértelmű volt, túl keveset sebez a kék zóna. Most már bizonyíték is van rá, hogy túl tudjuk gyógyulni az itteni sebzést.

WackyJacky ismét kísérletezős kedvében ébredt. Legújabb videójában Karakin kék zónáját vette nagyító alá, mely a játékosok szerint túlságosan keveset sebez, ezért teljesen haszontalan.

 

A kísérlet lényege az volt, hogy direkt a pálya szélére érkezve, végig a kék zónán kívül próbál minél tovább életbe maradni a 64 fős pályán.

Nem meglepő módon, a kék zóna alacsony sebzése miatt ez igazán sokáig sikerült is neki.

Egészen a Top6-ig tudta elverekedni magát úgy, hogy csupán a leugrás után kellett fegyvert használnia. Folyamatos gyógyulásokkal, bujkálással és egyetlen tűzpárbajjal sikerül az utolsó 6 játékos között maradnia.

Végül a körön belül, továbbra is rejtőzködve várta a pillanatot, mikor fejezheti be a meccset. Végül az utolsó ellenfelet hátba lőve sikerült behúzni a csirkevacsit, összesen 2 killt termelve az egész meccsen.

A probléma forrása az, hogy a játékban lévő kék zóna sebzést egy az egyben átemelték az eddigi legkisebb mapra. Jelenleg zóna számok alapján változik a sebzés, és nem a zóna méretei alapján. Illetve a loot változtatás is alaposan belenyúlt a mapba, kezdetben ugyanis alig volt gyógyító eszköz a pályán. Na, úgy tényleg veszélyes volt a kék zóna. Mostanra azonban kb maximumra tekerték a gyógyításra alkalmas eszközöket, így már gyerekjáték a fenti stratégiát összehozni.

A pálya élvezhetősége szempontjából tényleg fontos lenne az átalakítás, különben mindenki a kék zónában fog várni a végjátékig, unalmasabbnál unalmasabb meccseket összehozva Karakinon. reméljük meghallja a közösség hangját a PUBG Corp. és elvégzik a szükséges változtatásokat.

Card

Card

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×