Árulkodó jeleket találtak a Silent Hill feltámasztásáról. És a Konami úgy néz ki már meg is találta, ki lenne a legalkalmasabb feladatra.

Találgatásból sohasem elég, pláne ha egy régóta várt folytatásról szól. Ilyen a Silent Hill esete is, melyről a Konami nemrég azt nyilatkozta, két Silent Hill projektjük is fut jelenleg. Azt viszont persze nem tudni, mik is lesznek ezek, és hogy mikorra várhatóak.

Ám a Konami egyelőre pihentetett AAA sorozata, úgy tűnik méltó módon térhet vissza a rajongók életébe. A rajongók ugyanis kiszúrtak egy félreérthető bejegyzést a Silent Hill kapcsán, méghozzá Hideo Kojima stúdiójától.

 

A találgatást a posztban szereplő „Silent” és a ceruzán szereplő, nagyítás után észrevett „Pyramid” felirat indította el.

Tovább árnyalja a dolgot, hogy Kojima nemrég azt nyilatkozta, szívesen dolgozna minden idők legfélelmetesebb horrorjátékán. Ennek érdekében jelenleg csak úgy falja a horrorfilmeket, ebbe is tökéletesen beleillene a Silent Hill.

A Konami 2019 szeptemberében azt ígérte, nem tesz le egyik legnépszerűbb sorozatáról, ennyi nyom alapján pedig érthető is a rajongók lelkesedése. Legyünk őszinték, Kojima sikerei után bármelyik játék rajongótábora örülne, ha kedvenc címük következő részét ő rendezné.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×