Nincs egy hete, hogy írtunk nektek róla, új funkcióval, egészen pontosan a shout emote-okkal bővülhet a Fornite világa. Az Epic gyorsan rövidre zárta a híreszteléseket.

A Fortnite napjaink egyik leggyorsabban fejlődő és folyton átalakulóban lévő játéka. Szinte minden napra jut valami pletyka arról, hogy a soron következő frissítés milyen új tartalmakkal bővítheti majd a játék világát.

A shout egy újfajta emote-típus lett volna, melynek lényege, hogy karakterünk ingame, a többi játékos által hallható módon ismételget valamilyen szöveget.

Az Epic azonban ezt a pletykát nem hagyta sokáig szárnyalni. Az Fornite szemfüles adatbányászai lettek figyelmesek arra, hogy a nemrég bekerült árulkodó hangfájlok már ki is kerültek a játékból.

HYPEX mutatta meg korábban, mire is számíthattunk volna:

Kevesebb, mint egy héttel a Season 2 megjelenése után az Epic kiadott egy frissítést, mely az újonnan felfedezett bugokat hivatott javítani. Kicsit azonban túlteljesítették a dolgot, és a shoutok is eltűntek a bugokkal egyetemben.

Esélyes, hogy a shout emote-ok később vissza fognak kerülni, ugyanis egy nagyon jó ötlet és kreatívan színezhetné a meccsek lefolyását. Valószínűleg arról van szó, hogy az Epic egyelőre nem akarja, hogy beszéd téma legyen, még az is lehet, hogy puszta véletlenségből lett rálátásunk a dolgokra. A kérdéseinkre majd csak az idő múlásával kaphatunk választ.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×