Azért nem lesz olyan hosszú, mint a Bosszúállók: Végjáték, de azért itt is többeknek szüksége lehet vécészünetre.

Ahogy azt a GamesRadar is kiszúrta, az amerikai Regal mozilánc lehet, hogy véletlenül elárulta a legújabb Bond mozi, a Nincs idő meghalni játékidejét. A holnapjukra feltöltött infó szerint a film 163 perc, azaz 2 óra 43 perc hosszú lesz. Ezt alátámasztani látszik, hogy a holland Pathe mozik is ugyanezt az időt adták meg a játékidőhöz.

Ezzel a Nincs idő meghalni lesz az eddigi leghosszabb Bond film, az eddigi címtartó a 007 SpectreA Fantom visszetér volt 148 perccel. Érdekesség, hogy szintén Daniel Craig ideje alatt készült a legrövidebb film is, A Quantum csendje mindössze 106 perc hosszú volt.

Nemrégiben amúgy egy újabb rövid betekintést nyerhettünk a színfalak mögé a hivatalos Twitter-csatorna jóvoltából. Ebben a rendező Cory Joji Fukunaga mesél kicsit arról, mire is vállalkoznak a filmmel.

„Mindent megmutatunk, amivé Bond eddig vált. Minden, amit látott, minden trauma, minden veszteség… Mi lehet az a küldetés, ami a legnagyobb kihívást állítja elé?”

Szóval jó sokmindent akarnak elmesélni ebben a filmben, de szerencsére a világ minden ideje az övé – csak hogy az egyik korai Bond film soundtrackjét idézzük.

 

Ti elmentek megnézni a filmet, vagy nem követitek a Bond szériát?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×