Az új szezonnal egy teljesen új Start Pack is érkezett, már megvásárolható Iris a Fortnite-ban. Íme minden infó, amit tudni kell róla.

Néhány héttel ezelőtt megjelent a leakerek palettáján egy Iris nevű Outfit, akit a legtöbb adatbányász az új Samsung exkluzív tartalomnak gondolt. Még a hivatalos holland Samsung Twitter oldal is hozzászólt egy erről szóló beszélgetéshez, sejtetve ennek lehetőségét. Az oldal által belengetett 2020-as Samsung Unpacked eseményen viszont semmilyen új csomagról nem számoltak be.

Aztán megérkezett a második felvonás második szezonja a Fortnite-ba, s Iris-ről új információk kezdtek el terjedni. Akkor már az új Starter Pack exkluzív tartalmaként beszéltek róla.

Ez pedig a mai ciklussal valósággá is vált, Iris már megvásárolható a Fortnite Store-ban.

Fontos megemlíteni, hogy a Starter Packeket nem vásárolhatjuk meg V-Buckért, csak és kizárólag kártyával juthatunk a csomaghoz. A pakkba az Epic Games belepakolta Iris-t, egy tematikus Back Blinget és Pickaxe-et, valamint 600 V-Buckot.

Érdekesség, hogy a csomagra aggatott árcédula nem egységes, régiónként változik Iris ára. A hivatalos adatok szerint az új-zélandi kliensben a legolcsóbb (kb. 1550 forint) az új Starter Pack, az USA-ban pedig a legdrágább (kb. 2400 forint).

Nálunk elfogadható, középkategóriás áron hirdették meg Iris-t, 4.99 euróért, vagyis körülbelül 1700 forintért már a miénk lehet.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×