Nemrég kiszivárgott játékfájlok alapján a Titanfall egyik legkevésbé kedvelt fegyverét hozhatják be hamarosan az Apex Legends világába.

Azt tudjuk, hogy az Apex Legends összes fegyvere a szintén a Respawn fejlesztésében készült Titanfall játékokból származik, bár a statok némileg itt-ott átalakultak. Még mindig van viszont olyan fegyver, ami nem került át az Apex-be.

Az egyik ilyen a Smart Pistol, melytől minden Titanfall rajongó retteg, mivel olyan OP, hogy rendkívül gyorsan lehet vele killeket szerezni, az enemy-locknak köszönhetően. A Titanfall 1 és 2-ben is szerepelt az Smart Pistol MK5, majd az MK6.

Kép forrása: Titanfall

Tegnap azonban egy megbízhatónak számító Apex adatbányász, That1MiningGuy olyan játékfájlokat talált, melyek arra engednek következtetni, hogy a pisztoly valamikor bekerülhet a játékba. A fájl szövegében egyértelmű ez, hiszen a Smart_Pistol_MK6_bullet felirat olvasható.

Természetesen felesleges előre aggódni, hiszen ez egy szivárgás, tehát nem jelenti azt, hogy a Respawn valóban behozza a fegyvert. Ráadásul ha be is kerül, nem biztos, hogy olyan formában, ahogy a Titanfallban volt.

Ez persze nem akadályozza meg a Titanfall rajongókat abban, hogy hangot adjanak véleményüknek a Smart Pistollal kapcsolatban. Van, aki úgy gondolja, hogy ha bekerül az Apex-be, ő le is törli a játékot, mások véleménye pedig az, hogy így lesznek játékosok, akik akár mindenkit fejbe tudnak majd lőni egy kör alatt.

A Smart Pistol képessége ugyanis, hogy képes az ellenség távolságától függően a célponton tartani a célkeresztet. A Titanfall 2-ben ezt később nerfelték is azzal, hogy a játékos, akire célzott a fegyver, jelzést kapott róla.

Szerinted jó ötlet lehet a Smart Pistol bekerülése az Apex Legends-be?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×