A Riot kliens egy ideje már vacakol. Az új patch kiadása óta azonban újabb hibák jelentek meg. Szerencsére a hősök köztünk élnek.

Ez elmúlt egy-két hétben nagyon sok hiba volt a szerverekkel és a klienssel. Egyik este a haverokkal akartunk leülni játszani, amikor azt tapasztaltuk, nem indul el a kliens. Egy másik nap a ranked queue-t állították le, valamint a hétvégi Clash is elmaradt. A legújabb patch azonban most a nyelvi beállításokkal hadakozik.

Egy felhasználó Redditen osztotta meg azt a hibát, miszerint a kliens a zónához képest állítja át a nyelvet. Így, ha netán török nyelven akarsz Peruból játszani, akkor a spanyol nyelvi csomagot látod viszont bejelentkezés után. Eddig volt rá lehetőség, hogy megkerüld a beállításokat, azonban egy korábbi frissítésben a config fájlok közül elvették ezt az opciót a felhasználók számára.

De úgy tűnik, hogy mégis csak bent maradt.

Szerencsére nem minden szuperhős visel köpenyt, és név szerint Quinn it to Win it Reddit felhasználó megtalálta a megoldási módot. Elmondása szerint az eredetileg módosított config fájlban továbbra is lehet matatni. Menjünk tehát a Riot mappán belül a configra, és kattintsunk LeagueClientSettings.YAML fájlra és nyissuk meg Jegyzetként. Keressük ki az alábbi sorokat és módosítsuk a nyelvünkre!

A válaszok alapján működik, így ha netán külföldön játszotok, akkor így tudjátok visszaállítani a nyelvet.

Ti milyen hibákat vettetek észre még a kliensen belül?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×