Az alábbi újítás megváltásként érkezhet a Rainbow Six: Siege meccsekhez, végre egyenlő erők küzdelme lesz a pályán.

Régóta megfogalmazódott igény már a Rainbow Six közösség részéről, hogy az 5 fős premade csapatokat külön értelmezze a játék. Óriási különbség van ugyanis egy azonos nyelven beszélő, segítőkészen infózó, összeszokott ötös és öt Solo Queue-ban összedobott random csapattárs között.

A játék azonban mégsem tesz különbséget a két ötös között. Hiába élvez egyértelmű előnyt az összeszokott csapat, ugyanúgy összedobja őket a Solo-zókkal. Érthető módon azonban a játékosok folyamatosan lázadnak is ellene.

Úgy tűnik azonban, végre feltűnt a fény, az alagút végén.

A hivatalos Rainbow Six: Siege fiók válasza alapján már a fejlesztők oldalán is felmerült a dolog. Olyannyira, hogy hamarosan már a kidolgozás fázisába is beléphet az ötlet.

Innentől pedig már csak egy lépés a más játékokban (például Overwatch-ban) látott Ranked modell bevezetése. Ott ugyanis a játék nem csak az ötfős premade-eket ismeri fel és dobja össze őket egymás ellen, hanem a kisebb csoportokat is. A 3 fős csoport + 2 Solo Queue csapatnak pont ilyen összetételű ellenfelet keres, ha van.

Régóta elférne már egy ilyen újítás a Rainbow Six meccsekre, reméljük gyorsan halad majd a megvalósítás, és akár még idén látunk belőle valamit.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×